Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 28 Mart 2017 - 09:48 Yorum: 0

Munzur Vadisi’ne bahar geldi, çiçekler açtı

Türkiye'nin en önemli milli parklarından biri olan Munzur Vadisi Milli Parkında, ilkbahar mevsiminin ılık yüzünü göstermesiyle açmaya başlayan çiçekler...

Munzur Vadisi’ne bahar geldi, çiçekler açtı

Türkiye'nin en önemli milli parklarından biri olan Munzur Vadisi Milli Parkında, ilkbahar mevsiminin ılık yüzünü göstermesiyle açmaya başlayan çiçekler görsel bir şölen sunuyor.

Tunceli kent merkezine 8 kilometre uzaklıktan başlayarak Munzur Vadisi boyunca uzanan ve 1971 yılında milli park olarak ilan edilen Munzur Vadisi Milli Parkı, ilkbahar mevsiminin gelmesiyle farklı bir güzelliğe büründü. Kış aylarında bembeyaz kar örtüsüyle kaplı olan ve yaban hayvan varlığıyla da dikkat çeken Park, baharla birlikte yeniden canlandı.

Mor sümbüllerin yanı sıra nergis, kardelen, vargit gibi çiçek türlerinin de ortaya çıktığı Park, doğal güzelliğiyle yerli misafirlerin ve fotoğraf sevenlerin ilgisini çekiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber