Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 13:28 Yorum: 0

Muradiye’nin Durakları Yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Muradiye sakinlerinin ve öğrencilerin şehir merkezine ulaşımlarını kolaylaştırmak için yenilediği toplu ulaşım sisteminin...

Muradiye’nin Durakları Yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Muradiye sakinlerinin ve öğrencilerin şehir merkezine ulaşımlarını kolaylaştırmak için yenilediği toplu ulaşım sisteminin ardından bölgenin durakları da yerleştirilmeye başlandı. Vatandaşları ve üniversite öğrencilerini yazın sıcaktan, kışın yağıştan koruyacak olan yeni duraklar, Muradiye sakinlerince memnuniyetle karşılandı.

Muradiye'de toplu ulaşım araçlarını yenileyerek, Manisa merkeziyle Muradiye bölgesi arasındaki ulaşım çilesini sona erdiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri ve Muradiye Mahallesi sakinlerini yazın sıcaktan, kışın yağıştan etkilenmemesi amacıyla yeni duraklar yerleştirmeye başladı. Eskiyen ve kullanılmaz durumda olan duraklar yenilenirken, belirlenen durak noktalarına da yeni duraklardan konuşlandırıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar, Muradiye sakinleri ve üniversite öğrencileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Yeni durakların Muradiye'ye hayırlı olmasını dileyen Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, ihtiyaç duyulan tüm bölgelere yeni durakların konuşlandırılacağını söyledi.

Muradiye’nin Durakları Yenilendi

Muradiye’nin Durakları Yenilendi

Muradiye’nin Durakları Yenilendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber