Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Spor 24 Eylül 2020 - 23:33 Yorum: 0

Murat Şahin: “Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık”

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme mücadelesinde Portekiz temsilcisi Rio Ave'ye penaltılarla elenen Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Murat Şahin maçın ardından "Beklemediğimiz...

Murat Şahin: “Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık”

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme mücadelesinde Portekiz temsilcisi Rio Ave'ye penaltılarla elenen Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Murat Şahin maçın ardından "Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda 1-1 biten mücadele sonrasında penaltılarla Portekiz ekibi Rio Ave'ye elenerek Avrupa macerasına nokta koyan Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Murat Şahin karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Şahin, "Penaltılarla elendik ve turu kaybeden taraf olarak çok üzgünüz. Geçmek istediğimiz bir turdu ki, kolay da geçebileceğimiz bir tur olduğunu düşünüyorum. Maçı çok farklı yöne götürecek pozisyonlarımız var. Buna karşılık 85'te bir pozisyon verdik ve gol oldu. Bu tarz maçlarda 2'yi, 3'ü atmak gerekiyor. Maç penaltılara kaldığı zaman şansınız 50 oluyor. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık" ifadelerini kullandı.

"Rotasyon yapmadık"

Karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ın rotasyon yaptığı yönündeki yorumlarla ilgili konuşan Murat Şahin, "Bizim kadromuza baktığınızda şu oynamayacak dediğiniz kim var. Bugüne kadar oldukça iyi oynamış Güven'i oynattık. Adem Ljajic, Dorukhan, Boyd, Lens'i oynattık. Rotasyon yapmadık. Bu 11 bu takımda her zaman oynayabilir. Mecburen kullanamadığımız isimler oldu. Yenildiğiniz zaman her şey tartışılır. Bu kadroyu bugün çıkarttığımızda rotasyon düşünmedik. Bu kadro iyi de oynadı ve birçok pozisyonumuz vardı. İlk yarıda 3 net pozisyon vardı. Golü yedikten sonra 2 net pozisyonumuz vardı. Yenildiğimiz zaman bu tartışmalar olacaktır. Yapacak bir şey yok. Önümüze bakmak durumundayız. Tabii ki elenmek istemezdik. Büyük takımız ve büyük hedeflerimiz var. Her kategoride olmak istiyoruz. Bu sene için bunu başaramadık, skorlar bunu gösteriyor. Bundan sonrasına bakacağız" dedi. Son olarak yeni transferler Josef de Souza ve Aboubakar'la ilgili de konuşan Murat Şahin, "Josef şu anda antrenmanları yapıyor ama evrak yok. Evrak olsa şu anda yarım saat oynayabilecek kapasitesi var. Lisansı ne zaman çıkarsa kadroya o zaman alacağız. 10 güne yakın süredir antrenman yapıyor. Gökhan Töre'nin lisansı yetişti ve oynattık. Aboubakar'ın son durumuna bakacağız, kendisiyle konuşacağız ve en kısa sürede hazırlamaya çalışacağız. Konyaspor ve Gençlerbirliği maçının ardından milli ara var ve ardından bay geçeceğiz. Bundan sonrasında da herkes hazır duruma gelecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber