Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Mayıs 2017 - 14:19 Yorum: 0

Murat Yıldırım, YDÜ öğrencileri ile buluştu

'Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programının sunucusu, ünlü oyuncu Murat Yıldırım konuk olduğu Yakın Doğu Üniversitesi'nde (YDÜ) öğrenciler...

Murat Yıldırım, YDÜ öğrencileri ile buluştu

'Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programının sunucusu, ünlü oyuncu Murat Yıldırım konuk olduğu Yakın Doğu Üniversitesi'nde (YDÜ) öğrenciler ile bir araya geldi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane Salon 3'te öğrenciler ile buluşan Murat Yıldırım, söyleşi sırasında, çektiği filmlerden, dizilerden ve sunmaya devam ettiği "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışması ile ilgili sorulara cevap vererek, yaşamından özel bilgileri paylaştı.

Söyleşiye eşi İmane El Bani ile katılan Murat Yıldırım, öğrenciler tarafından büyük coşku ve yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Ünlü oyuncu, programındaki yoğunluğa rağmen, birkaç saatliğine bile olsa şartları zorlayarak mutluluk duyarak Yakın Doğu Üniversitesine geldiğini ifade etti.

Kim Milyoner Olmak İster" KKTC elemeleri Yakın Doğu Üniversitesinde yapıldı

Sunmaya devam ettiği "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışması hakkında bilgiler de aktaran Murat Yıldırım, yarışmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) halkını da dahil etmek istedikleri için adada bulunduklarını vurguladı.

Yakın Doğu Üniversitesi'ne ilk kez geldiğini dile getiren Murat Yıldırım, Yakın Doğu Üniversitesini yakından tanıdığını ve üniversitenin yüksek öğretime koyduğu üst düzey katkılardan haberdar olduğunu vurguladı.

Söyleşi sonunda Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fevzi Kasap ve Ömer Evre tarafından, Murat Yıldırım'a anı plaketi takdim edildi.

Öte yandan, dünyaca ünlü yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster" KKTTC elemeleri de Yakın Doğu Üniversitesi'nde gerçekleştirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber