Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 08 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Muratbey Uşak Sportif'te galibiyet sevinci

Kulüp başkanı Akçakaya:

Muratbey Uşak Sportif'te galibiyet sevinci

UŞAK (AA) - Türkiye Basketbol Ligi'nde NSK Eskişehir Basket'i mağlup eden Muratbey Uşak Sportif'in kulüp başkanı Arif Akçakaya, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek "Daha istekli olan taraf bizdik ve kazandık. Çok önemli iki puan aldık" dedi. 

Akçakaya, yaptığı açıklamada, NSK Eskişehir Basket  karşısında hücumda etkili olduklarını, zaman zaman savunmada hatalar yaptıklarını, ancak çok önemli bir maçı kazandıklarını söyledi. 

Konuk ekibi galibiyete çok ihtiyacı olan bir dönemde yendiklerini hatırlatan Akçakaya, "İki takım için de çok önemli bir müsabakaydı. Bu nedenle karşılaşma çok tempolu geçti. Daha istekli olan taraf bizdik ve kazandık. Çok önemli iki puan aldık" diye konuştu.

Akçakaya, bu galibiyetle çıkışa geçmek istediklerini kaydederek, şunları ifade etti:

"Haftaya Torku Konyasyor ile karşılaşacağız. Konya maçını kazanıp rahatlamak istiyoruz. Rakip de kazanmayı çok isteyecek, zor bir müsabaka olacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber