Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 18:23 Yorum: 0

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi açıldı

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet verecek yaşlı evi, açıldı.Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Falez 2 Parkı'ndaki açılış...

Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi açıldı

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet verecek yaşlı evi, açıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Falez 2 Parkı'ndaki açılış töreninde yaptığı konuşmada, yaşlı evinde 60 yaş ve üstü Muratpaşa'da ikamet eden vatandaşlara hizmet vereceklerini söyledi. 

Yaşlı evinde kuşaklararası yaşanan iletişim sorununun çözümü konusunda danışmanlık hizmetleri de verileceğini bildiren Uysal, "Yaşlılarımız gündüz saatlerinde ziyaret edilebilecek. Yaşlılar için bu ev, Akdeniz'e karşı çaylarını kahvelerini içip dost sohbetleri yapılacağı ikinci evleri olacak" dedi.

Yaşlı evinde yapılacak faaliyetler ile ilgili bilgi veren Uysal, şunları kaydetti:

"Yaşlı evimiz, hafta içi 08.00-19.00 saatlerinde hizmet verecek. Kurslar, sosyal ve kültürel gelişim faaliyetleri, başarılı yaşlanma ve yaşlılık konularında eğitim programları ve sportif etkinlikler yapılacak. En iyi asfalt, en iyi kaldırım, en temiz çevre, en güzel park yetmez. İnsanın olduğu her yerde olacağız. İnsanlarımızın sosyal hizmetlerimizden etkin bir şekilde yararlanmasını sağlayacağız."

Uysal, daha sonra açılış kurdelesini keserek yaşlı evini gezdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber