Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Temmuz 2014 - 14:13 Yorum: 0

Muratpaşa Belediyesinde bayramlaşma

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal:

Muratpaşa Belediyesinde bayramlaşma

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye personelinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Başkan Ümit Uysal, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle bayramlaştı. Uysal, bayramların, insanlarının hoşgörü, barış, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmeleri için ilahi bir sebeple şekillendiğini ifade etti.

Uysal, "Bizler birlik, bütünlük, kardeşlik ve barış içinde yaşamaktayız. Kardeşliğimizin ve barışımızın pekişmesini dilemekteyim. Hepinizin ayrı ayrı ailelerinizin ve sevdiklerinin bayramını kutluyorum" dedi.

Muratpaşa’da huzurlu ve güzel bir Ramazan Bayramı yaşanması için nöbetçi ekiplerin bayram süresince çalışacağını ifade eden Uysal, şöyle konuştu:

"Hem Muratpaşalıların hem de kentimizi ziyarete gelen yerli ve yabancı konuklarımızın güzel bir bayram geçirmesi amacıyla çalışmalarımızı tamamladık. Zabıta merkezimizin 320 22 00 numaralı telefonu Ramazan Bayramı süresince 24 saat halkımızın hizmetinde olacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber