Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Haziran 2016 - 10:03 Yorum: 0

Muratpaşa Belediyesi’nden Öğrencilere Yüzme Kursu

Muratpaşa Belediyesi'nin Zeytinköy ve Ermenek Eğitim ve Bilgi Merkezleri'ne devam eden öğrenciler; tatilin tadını Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu'nda...

Muratpaşa Belediyesi’nden Öğrencilere Yüzme Kursu

Muratpaşa Belediyesi'nin Zeytinköy ve Ermenek Eğitim ve Bilgi Merkezleri'ne devam eden öğrenciler; tatilin tadını Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu'nda çıkarıyor.

İlk ve ortaokul öğrencilerine, eğitim desteği vermek ve sosyo kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için Muratpaşa Belediyesi'nce, hizmete açılan Zeytinköy ve Ermenek Eğitim ve Bilgi Merkezleri'ne devam eden çocuklara özel yüzme kursu düzenlendi. Kursa katılan ilk 47 kişilik grup, yaz tatilinin tadını; Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda çıkardı. Muratpaşa Belediyesi, Eğitim ve Bilgi Merkezi öğrencileri gruplar halinde yüzme havuzundan yararlanacak.

8-13 YAŞ GRUBU

Ermenek Eğitim ve Bilgi Merkezi'ne devam eden Ermenek Mahallesi sakini 8-13 yaş aralığındaki 47 öğrenci, yaz kampı kapsamında; uzman öğretmenler eşliğinde yüzme eğitimi almaya başladı. Yüzme bilenler ise gönüllerince eğlendi. Muratpaşa Belediyesi Zeytinköy ve Ermenek Eğitim ve Bilgi Merkezleri'ne devam eden çocuklar, yaz programı çerçevesinde yüzme eğitimi alacak. Çocuklara, yüzme sertifikası da verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber