Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

Muratpaşa Belediyesinden opera binası için ulusal yarışma

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyesi, Opera, Tiyatro ve Gösteri Merkezi için Mimarlar Odası Antalya Şubesi ile proje yarışması düzenleyecek.Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

Muratpaşa Belediyesinden opera binası için ulusal yarışma

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyesi, Opera, Tiyatro ve Gösteri Merkezi için Mimarlar Odası Antalya Şubesi ile proje yarışması düzenleyecek.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ulusal düzeyde yapılması planlanan proje yarışması için Muratpaşa Belediyesi Ümit Uysal ile Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman Aydın protokol imzaladı.

Protokole göre, Opera, Tiyatro ve Gösteri Merkezi Binası Ulusal Fikir Proje Yarışması'na ilişkin çalışmalar Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından yürütülecek.

Yarışmada birinciye 35 bin, ikinciye 25 bin, üçüncüye de 15 bin, mansiyon ödülü alan 5 projeye de 10'ar bin lira ödül verilecek. Muratpaşa Belediyesi Opera, Tiyatro ve Gösteri Merkezi, Yeşilbahçe Mahallesi Çınarlı Caddesi'nde 3 bin 350 metrekarelik alanda inşa edilecek. 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yapacakları opera bina için Mimarlar Odası ile çalışmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, "Belediyecilik hizmetleri sadece, yol, kaldırım, temizlik, park ve bahçeler hizmetlerinden oluşmuyor. Bunların yanında, kültür, sanat ve çevre için de en etkin şeklide çalışmak durumundayız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber