Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Ocak 2019 - 11:18 Yorum: 0

Muratpaşa Belediyespor çeyrek finalde

Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

Muratpaşa Belediyespor çeyrek finalde

Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Hafta sonu oynanan 2'nci tur grup eleme maçlarında 2'de 2 yapan takım, çeyrek finalde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

Muratpaşa Belediyespor, Kadınlar Türkiye Kupası 2'nci tur gurup eleme maçlarını hafta sonu Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynadı. C grubunda mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, ilk maçında Yalıkavak Spor Kulübü'yle karşılaştı. Muratpaşa Belediyespor, Cumartesi oynanan maçtan Melekler 41 - 28 galip ayrılırken, pazar günü ise Mardin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Paşanın Melekleri bu karşılaşmadan da 29-27 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Çeyrek finalde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile eşleşen Muratpaşa Belediyespor, ilk maçını 27 Şubat'ta, Antalya'da oynayacak. Bu karşılaşmanın rövanşı ise İzmir'de, 16 Mart'ta oynanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber