Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 11:08 Yorum: 0

Muratpaşa Belediyespor İzmir’den kupayla döndü

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, İzmir'de düzenlenen turnuvayı namağlup şampiyon olarak tamamladı.

Muratpaşa Belediyespor İzmir’den kupayla döndü

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, İzmir'de düzenlenen turnuvayı namağlup şampiyon olarak tamamladı.

Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor ev sahipliğinde gerçekleşen İzmir Fuar Cup'ta ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 24 - 17 yenen Muratpaşa Belediyespor, turnuvanın ikinci gününde de Genç Uşak Spor Kulübü'nü 37-23 mağlup etti. Turnuvanın son gününde de Osmangazi Belediyesi'yle karşılayan Antalya temsilcisi, karşılaşmadan 30 - 28 galip ayrıldı ve 3'te 3 yaparak turnuvayı tamamladı.

Sezonun ilk kupasını kazanan Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol takımının antrenörü Birol Ünsal, turnuvanın Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kadınlar Kupası'nda Litvanya temsilcisi ACME-Zalgiris Kaunas'la oynayacakları maç ve Süper Lig öncesi iyi bir hazırlık olduğunu söyledi. Takımın bu yıl belli bir anlayış ve hedefler doğrultusunda yeniden yapılandırıldığının altını çizen Ünsal, "Kadroya yeni katılan genç hentbolcuların takıma uyum süreci açısından bu turnuva önemliydi. Turnuvayı namağlup şampiyon olarak tamamlayarak zorlu Avrupa ve lig maratonu öncesi bir takım olmada yolunda çok değerli bir aşamayı da geçmiş olduk" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber