Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:24 Yorum: 0

Muratpaşa Eğitim Bilgi Merkezi’nde kayıtlar başladı

Muratpaşa Belediyesi'nin Antalya'nın sosyo-ekonomik açıdan imkanları kısıtlı iki noktası, Zeytinköy ve Ermenek'te ilk ve orta okul öğrencilerine ders...

Muratpaşa Eğitim Bilgi Merkezi’nde kayıtlar başladı

Muratpaşa Belediyesi'nin Antalya'nın sosyo-ekonomik açıdan imkanları kısıtlı iki noktası, Zeytinköy ve Ermenek'te ilk ve orta okul öğrencilerine ders desteğiyle birlikte sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan Eğitim ve Bilgi Merkezleri'ne kayıtlar başladı

Muratpaşa Belediyesi'nce Zeytinköy ve Ermenek Mahallesi'nce ilk ve ortaokul öğrencileri için oluşturulan ve TEOG'da büyük başarı sağlayan Eğitim ve Bilgi Merkezleri'ne kayıtlar başladı. Zeytinköy ve Ermenek Eğitim Bilgi Merkezleri, 2016-2017 eğitim öğretim yılında 700 öğrenciye eğitim desteği sunacak. Muratpaşa Belediyesi Eğitim Bilgi Merkezleri'ne kayıt başvuruları konusunda 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi'nden bilgi alınabilecek.

Yenin eğitim-öğretim dönemine 3 Ekim 2016'da başlayacak olan Muratpaşa Belediyesi Eğitim ve Bilgi Merkezleri'nde, öğrencilere; Türkçe, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Matematik ve İngilizce ders desteği verilecek. Derslerin yanı sıra öğrencilerin kişisel gelişimine destek sağlamak amacıyla; gitar, tiyatro, bilgisayar kodlama, satranç, halk oyunları, sportif aktiviteleri ve zeka oyunları gibi özel dersler de verilecek.

Muratpaşa Belediyesi Eğitim ve Bilgi Merkezleri'nde 2'nci ve 8'inci sınıf öğrencilerine eğitim-öğrenim desteği sağlanırken, aynı zamanda sosyal becerilerin gelişmesine yardımcı programlar da uygulanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber