Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ağustos 2016 - 12:43 Yorum: 0

Muratpaşa, hentbolda ‘devrim’e hazırlanıyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 14 yabancı oyuncuya kadar izin verilen Bayanlar Hentbol Süper Ligi'ne Muratpaşa Belediyespor'un yeni anlayışıyla...

Muratpaşa, hentbolda ‘devrim’e hazırlanıyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 14 yabancı oyuncuya kadar izin verilen Bayanlar Hentbol Süper Ligi'ne Muratpaşa Belediyespor'un yeni anlayışıyla damga vuracağını söyledi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nin iddialı takımı Muratpaşa Belediyespor, sezona yeni bir anlayışla hazırlanıyor.

Teknik kadro genişledi

Teknik kadroya bu yıl diyetisyen ve kondisyoner dahil edilirken 14 yabancı oyuncuya kadar izin verilen Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde Muratpaşa Belediyespor kendisine 3 yabancı sınırı koydu. Bu yıl yetenekli ve genç oyunculardan oluşan bir kadro yapılanmasına giden kulüp, bayanlar hentbolda devrim yapmaya hazırlanıyor.

Kendimizi 3 yabancı ile sınırladık

Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni anlayışla yapılandırılan takıma güvenin sonsuz olduğunu belirterek, "Hocamızdan, kondisyonerimize, diyetisyenimizden oyuncularımıza tüm ekibimize güveniyoruz" dedi. Hentbol Federasyonu'nun, kadroda 14 yabancı oyuncuya kadar izin vermesine rağmen Muratpaşa Belediyespor olarak bu hakkı kullanmayacaklarını belirten Başkan Uysal, "Bir kendimizi 3 yabancı oyuncuyla sınırladık. Sahaya 7 oyuncu ile çıkılan hentbolda, 3 yabancıdan fazlası bize doğru gelmiyor" dedi.

Sporda anlayış ön plana çıkıyor

Muratpaşa Belediyesyor Bayan Hentbol takımının geçen sezon bütçe sıralamasında 5'inci olmasına rağmen Süper Lig'de final oynadığına dikkat çeken Başkan Uysal, "Son dönemde özellikle futbolda, Manchester United, Manchester City, Chelsea gibi dev bütçeli takımların bulunduğu İngiltere Premier Lig'te Leicester City'nin, İspanya La Liga'da Atletico Madrid'in Barcelona ve Real Madrid gibi kulüpler arasında sıyrılarak ulaştığı şampiyonluk gibi sporda artık farklı motivasyonların, ilkelerin, devamlılığın ön plana geçtiği örnekleri sıkça görmeye başladık. Bu sezon Bayanlar Hentbol Süper Lig'te kadrosunda 7-8 yabancı oyuncu olan takımlar var. Biz, şampiyonluk rekabetine 3 kaliteli yabancı oyuncuyla desteklenen yetenekli Türk oyunculardan oluşan ve genişleyen teknik kadromuzla katılıyoruz ve iddialıyız."

Muratpaşa, hentbolda ‘devrim’e hazırlanıyor

Muratpaşa, hentbolda ‘devrim’e hazırlanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber