Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 27 Ekim 2021 - 15:49 Yorum: 0

Muratpaşa’da 29 Ekim heyecanı

Muratpaşa Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde kentin ana ulaşım akslarından Tekelioğlu Caddesi'ni Türk ve Atatürk bayraklarıyla...

Muratpaşa’da 29 Ekim heyecanı

Muratpaşa Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde kentin ana ulaşım akslarından Tekelioğlu Caddesi'ni Türk ve Atatürk bayraklarıyla donattı.

Cumhuriyet'in ilanının 98'inci yıl dönümü, ikinci öğrenci konukevinin açılışıyla karşılamaya hazırlanan Muratpaşa Belediyesi, kentin ana ulaşım akslarından Tekelioğlu Caddesi'ni Türk ve Atatürk bayraklarıyla donattı. Caddeye bakan apartmanlar boyunca uzanan bayraklarla Tekelioğlu Caddesi kırmızı beyaz renklere büründü. Muratpaşa Belediyesi'nin ana hizmet binasına da kırmızı beyazlı bayraklar ve Atatürk posterleri asıldı.

Muratpaşa’da 29 Ekim heyecanı

Muratpaşa’da 29 Ekim heyecanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber