Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 21 Ocak 2018 - 10:53 Yorum: 0

Muratpaşa’da balkon sefası

Muratpaşa Belediyesi'nin Antalya'nın Akdeniz'e uzanan en uç noktası Bababurnu'nda yeniden düzenleyerek hizmete açtığı Ziya Gökalp ve Erdal İnönü Kent...

Muratpaşa’da balkon sefası

Muratpaşa Belediyesi'nin Antalya'nın Akdeniz'e uzanan en uç noktası Bababurnu'nda yeniden düzenleyerek hizmete açtığı Ziya Gökalp ve Erdal İnönü Kent Parkları kent yaşamına yeni bir renk kattı.

Muratpaşa Belediyesi, 2017'de falez kıyı bandında yaklaşık 60 dönümlük iki alanda iki önemli kent parkı çalışmasını tamamlayarak hizmete açtı.

Falezlerden Akdeniz'e ve tüm heybetiyle Beydağları'na Antalya'nın doyumsuz manzarasını sunan Erdal İnönü Kent Parkı, Aralık 2012'de yıkılan eski aquaparkın bulunduğu alana yapıldı. Sergi alanları, bistro - kafeleri ve mavi bayraklı plajıyla, herkesin kendine ait bir şey bulabileceği yepyeni bir yaşam alanı olarak düzenlenen park, Haziran ayında törenle hizmete girdi.

İçinde Muratpaşa Belediyesi Evlendirme Memurluğu'nun ek hizmet biriminin de bulunduğu park, belediyenin sunduğu uygun fiyatlı büfe hizmetleriyle de kent sakinlerini yeni buluşma mekanı haline geldi. İsteyen kapalı alanı da bulunan kafede, isteyen minderlerle çimenlerde ya da evinde hazırladıklarıyla masalı banklarda kış mevsiminde insanın içini ısıtan Akdeniz güneşinin tadını çıkartıyor.

Muratapaşa Belediyesi'nin yıl içinde hizmete açtığı parklardan bir diğeri ise yıllarca belli çevrelerin işgalinde olan 35 bin 500 metrekarelik alana sahip Ziya Gökalp Kent Parkı. Açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gerçekleştirilen park, kent sakinlerinin özgürce kullanabildikleri bir yaşam alanı oldu.

Muratpaşa’da balkon sefası

Muratpaşa’da balkon sefası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber