Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ocak 2017 - 12:48 Yorum: 0

Muratpaşa’da Randevusuz görüşmeye devam edildi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın her Çarşamba belediye fuayesinde Turunç Masa'da gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatleri, şehir dışında...

Muratpaşa’da Randevusuz görüşmeye devam edildi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın her Çarşamba belediye fuayesinde Turunç Masa'da gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatleri, şehir dışında bulunması nedeniyle bu hafta Başkanvekili İbrahim Cephaneci'yle devam etti.

Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın her Çarşamba Muratpaşa Belediyesi fuayesinde Turunç Masa'da komşularıyla buluştuğu randevusuz görüşme saatlerine bu hafta Başkanvekili İbrahim Cephaneci ev sahipliği yaptı.

Ümit Uysal'ın şehir dışı programı nedeniyle katılamadığı randevusuz görüşme saatlerinde Başkan Uysal'a vekalet eden Cephaneci, mesaisine Turunç Masa'da başladı. Cephaneci, Muratpaşa'nın farklı mahallerinden gelen komşularıyla sohbet etti, sorunlarını dinledi, çözümü birlikte konuştu.

Muratpaşa’da Randevusuz görüşmeye devam edildi

Muratpaşa’da Randevusuz görüşmeye devam edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber