Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mart 2015 - 09:58 Yorum: 0

Muratpaşa'dan milli takıma 5 oyuncu

1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nın 5 oyuncusu 19 Yaşaltı Milli Takım kadrosuna seçildi

Muratpaşa'dan milli takıma 5 oyuncu

ANTALYA (AA) - Türkiye Kadınlar Futbol İkinci Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'un 5 oyuncusu, 19 Yaşaltı Milli Takım ile kampa girecek.

Kadın 19 Yaşaltı Milli Takım'ın 17 ve 19 Mart tarihlerinde Bosna Hersek ile oynayacağı hazırlık maçlarının 23 kişilik kadrosuna, defans oyuncuları Bahar Güvenç, Kübra Berber ve Efsane Nur Düzparmak ile orta saha oyuncuları Selin Sivrikaya ve Büşra Demirörs seçildi.

Milli takıma seçilen oyuncular, yarın Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa girecek.

- "Hedefmiz A milli olabilmek"

19 Yaşaltı Kadın Milli Takım kadrosuna seçilmelerinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bahar Güvenç, "Bosna Hersek ile oynayacağımız iki karşılaşmada da yer almak için ben ve arkadaşlarım elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hedefimiz A milli olabilmek" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber