Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 12:03 Yorum: 0

Muratpaşa'dan temiz çevre için ödüllü kampanya

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 2 kilogram ambalaj atığı teslim eden vatandaşlara her hafta değişik hediyeler dağıtacak.Muratpaşa Belediyesinden yapılan...

Muratpaşa'dan temiz çevre için ödüllü kampanya

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 2 kilogram ambalaj atığı teslim eden vatandaşlara her hafta değişik hediyeler dağıtacak.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, "geleceğimi düşünüyorum, çevremi koruyorum, ambalaj atığımı ayırıyorum" sloganı ile ödüllü ambalaj toplama kampanyası başlatılacağı bildirildi.

Açıklamaya göre, 5 Nisan 2015 tarihinde Çağlayan Kapalı Pazarı'nda başlayacak ödüllü ambalaj atığı toplama kampanyası kapsamında vatandaşlara her hafta değişik hediyeler verilecek.

Kampanya kapsamında cam, plastik, metal ve kağıttan oluşan ambalaj atıklarını ayrı ayrı toplayan vatandaşların Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevlilerince öncelikle kayıtları yapılacak. Birinci hafta 2 kilogram ambalaj atığı teslim edene turunç kokulu sabun, ikinci hafta mutfak havlusu, üçüncü hafta pazar filesi, dördüncü hafta da pazar arabası hediye edilecek.

Çağlayan kapalı pazarında kurulacak stantta vatandaşların her hafta topladıkları katı atıkları teslim ederek ödül kazanacağını belirten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ceren Şahin, "Ödüllü ambalaj atığı toplama kampanyamızı pilot bölge olarak seçtiğimiz Çağlayan Mahallesi’nden başlatıyoruz. İki kilogram atık toplayan her vatandaşımız ödüllerin sahipleri olacak" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber