Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 10:43 Yorum: 0

Muratpaşa’nın Cimnastikcileri Budapeşte yolunda

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 24-25 Eylül'de Macaristan'da düzenlenecek ritmik cimnastik şampiyonasına katılacak cimnastik takımına başarı...

Muratpaşa’nın Cimnastikcileri Budapeşte yolunda

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 24-25 Eylül'de Macaristan'da düzenlenecek ritmik cimnastik şampiyonasına katılacak cimnastik takımına başarı dileğinde bulundu.

Muratpaşa Belediyesyor Kulübü cimnastik takımının 4 sporcusu, Azra Akıncı, Cansu Kaplan, Zeynep Öykü Yalpı ve İpek Gürses, 24-25 Eylül'de Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de 11'incisi düzenlenecek uluslararası ritmik cimnastik şampiyonası öncesi Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret etti.

Akıncı ve Kaplan "Gençler', Yalpı ve Gürses ise "Yıldızlar" kategorilerinde Antalya'yı temsil edeceği şampiyona için başarı dileklerini ileten Başkan Uysal, "Spor her ne kadar bir mücadele içerse de temel amacının barış ve dostluk olduğunu unutmamalıyız" dedi.

Ziyarette genç sporcular Başkan Uysal'a madalya sözü verdi.

Muratpaşa’nın Cimnastikcileri Budapeşte yolunda

Muratpaşa’nın Cimnastikcileri Budapeşte yolunda

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber