Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 18 Ekim 2017 - 13:33 Yorum: 0

Muratpaşa’nın üç bininci konteyneri Girne’de

Muratpaşa Belediyesi, kendi atölyelerinde ürettiği 3 bininci yeraltı çöp konteynerini kardeş kent Girne'ye hediye etti.

Muratpaşa’nın üç bininci konteyneri Girne’de

Muratpaşa Belediyesi, kendi atölyelerinde ürettiği 3 bininci yeraltı çöp konteynerini kardeş kent Girne'ye hediye etti.

Sağlıklı yaşam alanları için yenilikçi ve çağdaş çözümlerle hayatı kolaylaştıran Muratpaşa Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü Atölyesi'nde üretimini gerçekleştirdiği 3 bininci yeraltı çöp konteynerini kardeş kenti KKTC'nin Girne Belediyesi'ne hediye etti.

Deniz yoluyla Girne'ye gönderilen çöp konteyneri Girne Belediyesi'nin bu yıl 16'ncısını gerçekleştirdiği "Zeytin" Festivali'nde Naci Talat Caddesi'ne monte edildi.

Montaj işlemine Girne Belediye Başkanı Niadi Güngördü ve Muratpaşa'yı temsilen festivale katılan Halkla İlişkiler Müdürü Oya Uysal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, İmar ve Şehircilik Müdürü Deniz Duğan ve Zabıta Müdürü Metin Taylan Dikmen nezaret etti.

Muratpaşa Belediyesi'nin aynı zamanda Türk Patent Enstitüsü'nün tescil ettiği üretim haklarını elinde bulundurduğu yeraltı çöp konteyner sisteminde atıkların toplandığı hazne yeraltında olduğu için görüntü ve çevre kirliliğini ortadan kaldırıyor. Şehir yaşamında sağlıklı mekanlarını oluşturulmasına katkıda bulunan sistem özellikle yaya ve taşıt trafiğinin yoğun olduğu noktalarda da önemli avantaj sağlıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber