Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

Murgul'da İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması yapıldı

ARTVİN (AA) - Murgul ilçesinde İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması yapıldı.Murgul Kaymakamlığı Kültür Merkezinde yapılan yarışmaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zafer Şimşek,...

Murgul'da İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması yapıldı

ARTVİN (AA) - Murgul ilçesinde İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması yapıldı.

Murgul Kaymakamlığı Kültür Merkezinde yapılan yarışmaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zafer Şimşek, Şube Müdürü Yusuf Bülbül, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yarışmada, ilkokullar arasında Yunus Emre İlkokulundan Nilay Funda Ergün, ortaokullar arasında Murgul Ortaokulundan Eda Ergün ve liseler arasında Murgul İmam Hatip Lisesinden Aleyna Öztürk birinci oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimşek, yarışmada emeği geçen tüm yöneticiler ve öğretmenler ile öğrencilere teşekkür ederek, "Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz. O bir şair, o bir veteriner hekim, o bir siyasetçi, o çok yönlü kişiliğe sahip, çok değerli, unutulmayacak şahsiyetti. Burada İstiklal Marşımızı okuyan öğrencilerimizin tümü bizim gönlümüzde birincidir. Kategorilerinde birinci seçilen öğrencilerimize Artvin'de yapılacak final yarışmasında başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber