Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 13:53 Yorum: 0

Muş Belediyesi 2 greyder aldı

Muş Belediyesi, kendi imkanları ile aldığı 2 greyderi de araç filosuna ekledi.

Muş Belediyesi 2 greyder aldı

Muş Belediyesi, kendi imkanları ile aldığı 2 greyderi de araç filosuna ekledi.

Muş Belediyesi'nin makine parkına kazandırılan 2 adet greyder, düzenlenen törenle hizmete alındı. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Feyat Asya, araç ve makine parkı olarak güçlü olup bunun hizmete yansıması için çalıştıklarını ifade etti. Başkan Asya, "Bir taraftan alt yapı diğer taraftan da üst yapı çalışmaları ile uğraşırken, makine parkımızda ciddi manada eksiklikler olduğunu belirledik. Alınan araçlarımızla makine parkımızdaki eksiklikler tamamen gidermiş olacağız. Makine parkımız ne kadar güçlü olursa bizde sahada o kadar güçlü oluruz. Bu sebeple imkânlarımız nispetinde belediyemizin makine parkını en iyi duruma getirme gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Geçtiğimiz kış ayında iş makinesi konusunda yetersizlikler olduğuna dikkat çeken Başkan Asya, "Belediye olarak 4 mevsimde sağlıklı hizmetler sunmak için yeterli aracımızın olmasına özen gösteriyoruz. İmkanlarımız kısıtlı olmasına rağmen sınırlarımızı zorlayarak eksikliklerimizi gidermeye gayret ediyoruz. Geçtiğimiz kışın aşırı kar yağışından dolayı iş makinelerimiz yetersiz kalıyordu. Bu yıl hem yaz sezonundaki çalışmalarımızda hem de karla mücadeledeki çalışmalarımızda sorun yaşamamak için imkanlarımızı zorlayarak araç filomuzu genişletmeye çalışıyoruz. İnşallah araç eksikliklerimizi tamamlayarak daha kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Muş Belediyesi 2 greyder aldı

Muş Belediyesi 2 greyder aldı

Muş Belediyesi 2 greyder aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber