Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Nisan 2014 - 18:38 Yorum: 0

Muş Belediyesi, araçlarıyla kente gül suyu sıktı

MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanlığı, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla şehir merkezine gül suyu sıktıKutlu Doğum Haftası dolayısıyla araçlarını şehir merkezinde dönüşümlü olarak...

Muş Belediyesi, araçlarıyla kente gül suyu sıktı

MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanlığı, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla şehir merkezine gül suyu sıktı

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla araçlarını şehir merkezinde dönüşümlü olarak gezdirdiklerini belirten Belediye Başkanı Feyat Asya, gül suyu sıkıp, vatandaşlara o manevi ortamı oluşturmaya çalıştıklarını vurguladı.

Kutlu Doğum Haftası'nın daha farklı etkinliklerle kutlanması gerektiğini belirten Asya, şunları kaydetti:

"Bugün, ensar ve muhacir kardeşliğine, kutlu nebinin birleştirici yolundan gitmeye, onun yolunda yürümeye, onun sevgisini yüreklerimizde hissetmeye her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bizde belediye olarak onun sevgisine layık olmak ve onun en sevdiği koku olan gül suyu kokusunu vatandaşlarımıza koklatmak için bu organizeyi gerçekleştirdik. İhlas ve samimiyet, bütün ibadetlerin her türlü riya, gösteriş ve çıkar kaygılarından arındırılıp sadece Allah rızası için yapılmasıdır.  Güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderilen o kutlu elçinin örnek ahlakını rehber edinmek biz inanan insanlar için bir zorunluluktur. Bilgi ile hikmeti, madde ile manayı, dünya ile Ahreti bir denge içerisinde bizlere sunan o yüce elçi aynı zamanda bizlere bütün dünyaya sevgiyle bakmayı öğretmiştir" diye konuştu.

Herkesin birbirine karşı samimi olması, özü sözüyle, içi dışıyla bir olması gerektiğini belirten Asya, her şeyden önce sağlıklı bir toplum olmanın en temel şartının bu özellikler olduğunu ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber