Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Muş Belediyesinde meclis toplantısı

MUŞ (AA) - Belediyede mart ayı meclis toplantısı düzenlendi.Belediyede yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Feyat Asya, çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendirerek, TOKİ...

Muş Belediyesinde meclis toplantısı

MUŞ (AA) - Belediyede mart ayı meclis toplantısı düzenlendi.

Belediyede yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Feyat Asya, çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendirerek, TOKİ başkanıyla tekrar görüştüklerini söyledi.

Baharın gelmesiyle çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Asya, şöyle konuştu:

"Bu anlamda Muş için en iyisini yapmanın gayreti içindeyiz. İnanıyorum ki halkımız da bu çalışmalarımızı yakından takip ediyor ve bize destek veriyordur. İlimizin menfaatleri doğrultusunda yapılması gerekenler için adımlarımızı atıyoruz. İnşallah ilkbaharda çalışmalarımız hız kazanacak. Ayrıca TOKİ tarafından yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları, eski hastanenin bulunduğu yerin belediyeye tahsisi ve alt yapı çalışmaları için herkese görev düşüyor."

Asya, baharda yol, alt yapı, park, bahçe, ağaçlandırma, yeşillendirme, kaldırım, refüj ve temizlik çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber