Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Muş Belediyesinden bahar temizliği

MUŞ (AA) - Muş Belediyesi kış mevsiminin ardından havaların ısınmaya başlamasıyla bahar temizliğine başladı.Çalışmalar hakkında bilgi veren Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ekiplerin...

Muş Belediyesinden bahar temizliği

MUŞ (AA) - Muş Belediyesi kış mevsiminin ardından havaların ısınmaya başlamasıyla bahar temizliğine başladı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ekiplerin ana ve ara caddelerin tamamında temizlik işine yoğun şekilde devam ettiğini söyledi. 

Temizlik çalışmalarının Yukarı Çarşı mevkisinden başladığını belirten Asya, ilk olarak İstasyon ve Cumhuriyet Caddesi ile güzergah üzerindeki kaldırımların yıkandığını ifade etti.

Caddelerden sonra ara sokakların da yıkanacağını bildiren Asya, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz kış mevsiminin ardından, tüm cadde ve sokakları, kaldırımları tazyikli su ile yıkamaya başladı. Kış mevsiminde temizlik çalışmaları istenilen düzeyde yapılamıyor. Bu sebeple ilkbaharın gelişiyle cadde ve sokaklarda biriken tozların temizlenmesi için yıkama çalışması yapılıyor. Bu çalışmalar yapılmazsa şehir içerisinde araçların seyriyle çok fazla toz oluşmakta. Böylece kış mevsiminin geride bıraktığı kir tamamen yıkanıyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber