Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 18 Ocak 2018 - 13:03 Yorum: 0

Muş için eğitim ve araştırma hastanesi girişimi

AK Parti Muş heyeti, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan'la bir görüşme yaparak, Başbakan Binali Yıldırım'ın Muş mitinginde söz verdiği 400 yataklı...

Muş için eğitim ve araştırma hastanesi girişimi

AK Parti Muş heyeti, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan'la bir görüşme yaparak, Başbakan Binali Yıldırım'ın Muş mitinginde söz verdiği 400 yataklı eğitim ve araştırma hastanesini gündeme getirdiler.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya ve İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Muş'a kazandırılması beklenen eğitim ve araştırma hastanesinin yapım çalışmalarının hızlandırılması konusunda bir görüşme gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş'taki sağlık yatırımlarıyla ilgili istişarelerde bulunduklarını ifade ederek, "Belediye başkanımız ve il başkanımız ile beraber Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ı ziyaret ettik. İlimizdeki sağlık yatırımları hakkında istişarelerde bulunduk. Öncelikle heyetimize ve ilimize göstermiş oldukları ilgi ve alakalardan dolayı başta Bakanımız Demircan olmak üzere tüm Bakanlık yetkililerine teşekkür ediyorum. İlimize eğitim ve araştırma hastanesinin kurulması konusunda Bakanlığın son hızla devam eden çalışmalarının olduğunu hemşehrilerimle paylaşmak isterim. Bakanımız ve diğer yetkilileri, bu konuda oldukça duyarlı davranıyorlar ve ilimiz için, ilçelerimiz için tüm eksiklikleri giderme gayretindeler. İnşallah en kısa sürede yıllardır hasretini çektiğimiz eğitim ve araştırma hastanesine kavuşacağız. Bu konuda tüm hemşehrilerimiz müsterih olsun. Muşlu kardeşlerimizin bize olan güveni ve desteklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz milletten aldığımız yetki ile gerek Muş'ta gerekse Ankara'da kapı kapı gezerek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Muş-Bingöl karayolu üzerinde bulunan TİGEM arazileri işletmesinde yaşanan bir takım problemlerin giderilmesi hususunda da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Hadi Tunç ve TİGEM Genel Müdürü İsmail Şavlı'yla da görüştüklerini kaydeden Şimşek, "Sorun ve eksiklikleri ilettik. Bu konuda Tunç ile Şavlı büyük duyarlılık göstererek, mesai gözetmeden çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini heyetimize ifade etmişlerdir" diye konuştu.

Muş merkez, Hasköy ve Korkut ilçeleri, 9 belde, üniversite kampüsü ve bu hat üzerinde bulunan 41 köyün içme suyu projesinin hızlandırılması hakkında da temaslarda bulunan heyet, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'la da çeşitli istişarelerde bulundu.

Muş için eğitim ve araştırma hastanesi girişimi

Muş için eğitim ve araştırma hastanesi girişimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber