Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ocak 2021 - 22:33 Yorum: 0

Muş-Kulp karayolunda mahsur kalan araçlar için ekipler seferber oldu

Kar kalınlığının yer yer 2-3 metreye kadar yükseldiği Muş-Kulp karayolunda mahsur kalan araçları kurtarmak için karayolları ekipleri çalışma başlattı.

Muş-Kulp karayolunda mahsur kalan araçlar için ekipler seferber oldu

Kar kalınlığının yer yer 2-3 metreye kadar yükseldiği Muş-Kulp karayolunda mahsur kalan araçları kurtarmak için karayolları ekipleri çalışma başlattı. Yol açma çalışmaları sırasında kara saplanan iş makinesi ise şarampole yuvarlanma tehlikesi atlattı.

Muş Karayolları 113. Şube Şefliği ekipleri, kar ve tipide Muş-Kulp karayolunun 40'ıncı kilometresinde mahsur kalan araçlar için seferber oldu. Bölgeye ulaşan ekipler mahsur kalan araçlar için yolu açtığı sırada karayollarına ait kar püskürtme aracı kara saplandı. Kara saplanan iş makinesi, ekiplerin 4 saatlik çalışması sonucu bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı. Kar kalınlığının yer yer 2-3 metreye kadar yükseldiği Muş-Kulp karayolunda iş makinelerinin geçtiği yerlerde tüneller oluştu.

Yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Muş Karayolları 113. Şube Şefi Kutbettin Sayılgan, 6 aracın mahsur kaldığını ve araçlar için bölgeye geldiklerini söyledi. Kara saplanan iş makinesinin bulunduğu yerden 4 saatlik çalışmayla çıkarıldığını ifade eden Sayılgan, "Bazı yerlerde tipiden dolayı kar kalınlığı 4-5 metreye ulaşmış durumda. Tipi de devam ediyor ve görüş mesafesi sıfır. Yol açma esnasında tipiden dolayı operatörümüz yolu görmediği için şarampole doğru kara saplandı. Araç biraz daha ilerleseydi şarampole giderdi. Tam uç noktada durmuş. Şu anda Muş-Kulp karayolunu açmaktayız. İş makinemiz kara saplanmıştı, 4 saatlik çalışma sonucu iş makinesini kurtardık" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber