Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ekim 2017 - 17:18 Yorum: 0

Muş merkezli FETÖ operasyonu

Muş merkezli 6 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyonda 2'si askeri personel 9 kişi gözaltına...

Muş merkezli FETÖ operasyonu

Muş merkezli 6 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyonda 2'si askeri personel 9 kişi gözaltına alındı, firari 5 kişinin de yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik Muş merkezli 6 ilde operasyon yapıldığı belirtildi. Örgütün gizli haberleşme programı "Bylock'u kullandığı tespit edilen 11 şahsa yönelik operasyon yapıldığının ifade edildiği açıklamada, "Yapılan operasyonda, 6 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, 5 şahsı yakalama çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca diğer illerle bağlantılı olarak yapılan çalışmalarda ise 2'si askeri personel olmak üzere 3 şahıs gözaltına alınmış ve 2 şahıs adli mercilerce Tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. İlimizde her türlü terör örgütü ve örgüt üyelerinin gerçekleştirmeye çalıştıkları eylemlere karşı mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber