Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ağustos 2016 - 15:48 Yorum: 0

Muş Vali Adil Yazar Ortaokulu’ndan TEOG başarısı

Muş Vali Adil Yazar Ortaokulu, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı yerleştirme sonuçlarına göre 36 öğrencisini fen liselerine göndermeyi...

Muş Vali Adil Yazar Ortaokulu’ndan TEOG başarısı

Muş Vali Adil Yazar Ortaokulu, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı yerleştirme sonuçlarına göre 36 öğrencisini fen liselerine göndermeyi başardı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı yerleştirme sonuçlarına göre Muş Vali Adil Yazar Ortaokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde yine hedeflediği başarıyı yakaladı. Geçen yıl Türkiye birinciliği çıkartan Vali Adil Yazar Ortaokulu, bu yıl da yeni bir rekora imza attı. Bu sene mezun ettiği 187 öğrenciden 36'sını fen liselerine gönderme başarısı gösterildiğini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, bu sayının sadece Muş'ta değil Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan devlet okulları arasında rekor sayılacak bir sayı olduğunu belirtti.

Mezun ettikleri 187 öğrencinin çok iyi liselere yerleştiğini ifade eden Vali Adil Yazar Ortaokulu Müdürü Nedim Öner ise, 55'i Anadolu liselerine, 7'si sosyal bilimler anadolu liselerine, 43'ü Anadolu mesleki ve teknik liselerine, 17'si Anadolu imam hatip liselerine, 2'si çok programlı lisesine, biri ise spor lisesine olmak üzere toplam 171 öğrenciyi çeşitli okullara gönderildiklerini söyledi. Okullarındaki başarı çıtasının 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda da daha fazla göstereceklerini kaydeden Okul Müdürü Öner, "Okulumuzda açtığımız desteleme ve yetiştirme kursları, takviye ve etütler, idareci ve öğretmenlerin yoğun çalışmaları neticesinde bu başarı sağlanmıştır" dedi.

Hiçbir başarının tesadüfi olmadığını vurgulayan Öner, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyleyerek, "Hiçbir başarı tesadüfî değildir. Öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle, velilerimizle çok çalıştık, sistemli çalıştık. Başarıyı arttırma hususunda birçok farklı ve artı uygulamalarımız oldu. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve paydaşlarımızı başarıya inandırdık. Başarılarımızda emeği geçen tüm okul personelimizi, öğrencilerimizi, velilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmek için gayretlerimizi artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Muş Vali Adil Yazar Ortaokulu’ndan TEOG başarısı

Muş Vali Adil Yazar Ortaokulu’ndan TEOG başarısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber