Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 13:13 Yorum: 0

Muş Valiliği'nden YGS Genelgesi

MUŞ (AA) - Vali Vedat Büyükersoy, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) Genelgesi yayımlandı.Yayımlanan genelgede, geleceğin teminatı olan gençlerin, özverili ve gayretli çalışmalarının...

Muş Valiliği'nden YGS Genelgesi

MUŞ (AA) - Vali Vedat Büyükersoy, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) Genelgesi yayımlandı.

Yayımlanan genelgede, geleceğin teminatı olan gençlerin, özverili ve gayretli çalışmalarının değerlendirileceği YGS'nin, 15 Mart'ta yapılacağı belirtildi.

Genelgede, şunlara yer verildi:

"15 Mart 2015 tarihinde YGS'nin, sakin ve güvenli bir ortamda yapılması, gençlerimizin hedefledikleri sonuçları almalarına esas olmak üzere, sınav günü saat 07.00'den sınav bitişine kadar otoların klakson çalmaları, düğün, asker uğurlama gibi konvoyların oluşturulması, bina hafriyat ve yıkımları ile seyyar satıcı ve benzeri her türlü gürültü, ilimizde sınav merkezi olarak kullanılan okulların yakınında yasaklanmıştır. Sınavların yapıldığı okullar ve kamu binaları ile bahçelerine sınav günü hiçbir vasıta park ettirilmeyecektir. Belediye Başkanlığınca sınav merkezlerine gidecek güzergahlarda toplu taşıma seferleri aksaksızca sürdürülecektir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğünce sınav yerlerinin hazırlanması ve sağlık tedbirleri önceden planlanacaktır."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber