Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Yerel 14 Mayıs 2016 - 12:48 Yorum: 0

Muş’a Üç Okul Kompleksi

Hatip liseleri için arsa temin aşamasına geldiklerini belirterek, şu anda 370 derslik inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Muş’a Üç Okul Kompleksi

Hatip liseleri için arsa temin aşamasına geldiklerini belirterek, şu anda 370 derslik inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Merkeze bağlı Sungu beldesi ve Hasköy ilçesinde inşaat çalışmaları devam eden derslikleri inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, 2016 yılı Devlet Yatırım Programına üç büyük projenin alınmasının Muş için çok önemli olduğunu söyledi. Yapımı devam eden derslik ve pansiyon inşaatlarını sürekli incelediklerini ifade eden Arslan, "Üzerinde bulunduğumuz yer Sungu Çok Programlı Liselimizin atölye inşaatı devam ediyor. Okulumuzun derslikleri vardı, ancak mesleklere göre atölyesi bulunmadığı için geçen yıl programa almıştık, inşaatımız devam ediyor. Tabi biz inşaatların her aşamasını takip ediyoruz. Sezon yeni başladığı içinde inşaatların her aşamasını kontrol ediyoruz hem de özel idare mühendislerimiz tarafından zaman zaman kontrol edilmektedir. İnşaatların sağlıklı yapılması için çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda eğitim görmesi, eksikliklerin olmaması için kontrollerimizi yapıyoruz" dedi.

Muş il genelinde 370 dersliğin devam ettiğini kaydeden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tabi şu anda Muş il genelinde bizim 370 derslik inşaatımız devam ediyor. Bunun yanında 2016 Devlet Yatırım Programında Muş'umuza bir Spor Lisesi, bir tane imam hatip lisesi, bir tane de çok programlı lisesi kompleksi konuldu. Üç projemiz yatırım programına alındı, o da arsa temini aşamasındayız."

"SPOR LİSESİ KOMPLEKSİ MUŞ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Spor lisesinin Muş için çok önemli olduğunu vurgulayan Arslan, "Özellikle spor lisemiz Muş için önemliydi. Çünkü çocuklarımızın spor lisesinin formatına uygun spor salonu, oyun alanları, pansiyonu gibi sosyal donatıların olduğu bir bina gerekliydi. Onu da bu sene programa aldırdık, şu anda inşaat için yer belirleme aşamasındayız. Oda çok önemli bir projedir. İmam hatip lisesi programa alınan pansiyonuyla bir kompleks olarak inşa edilecek. Yani üç tane projemizde gerçekten Muş için önemli projeler. Onlarında inşaatları inşallah yakında başlayacaktır" şeklinde konuştu.

Muş’a Üç Okul Kompleksi

Muş’a Üç Okul Kompleksi

Muş’a Üç Okul Kompleksi

Muş’a Üç Okul Kompleksi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber