Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 00:13 Yorum: 0

MÜSİAD Diyarbakır Şubesi'nden iftar

DİYARBAKIR (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSAİD) Diyarbakır Şubesi, iftar yemeği verdi.Sur ilçesindeki bir otelde verilen iftar yemeğine, kamu kurumu ve bazı sivil toplum...

MÜSİAD Diyarbakır Şubesi'nden iftar

DİYARBAKIR (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSAİD) Diyarbakır Şubesi, iftar yemeği verdi.

Sur ilçesindeki bir otelde verilen iftar yemeğine, kamu kurumu ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

MÜSİAD Diyarbakır Şubesi Başkanı İsmail Özşanlı, iftar programında yaptığı konuşmada, 9 bin yıllık geçmişiyle 33 medeniyete ev sahipliği yapan kadim şehir Diyarbakır'da değerlerine her ortamda sahip çıkmayı asli vazife olarak gördüklerini söyledi.

Bölgenin huzur, güven ve istikrarının öncelikleri olduğunu vurgulayan Özşanlı, şöyle konuştu:

"Bu nedenledir ki ülkemiz için hayati önem taşıyan çözüm sürecini çok önemsiyor, devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz. MÜSİAD ailesi olarak sadece rekabet ederek değil, paylaşarak büyümeyi benimsedik. Bizler 'benim olmalı' demeyip, 'birlikten güç doğar' demeyi ilke edinmiş gönül dostlarıyız."

İsrail'in Gazze'ye uyguladığı şiddeti de kınayan Özşanlı, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Dünyanın neresinde, kim tarafından yapılarsa yapılsın her türlü zulmün, insanlık suçu olduğuna inanıyoruz. Bu nedenledir ki İsrail'in Gazze'ye yönelik şiddetini kınıyoruz. Bu saldırılar olurken, gerek Gazze ile aynı kutsal değerlere sahip İslam dünyası, gerekse evrensel hukuk kurallarının bağlayıcılığına inanan dünya ülkeleri, suskunluğunu bozarak, insanlık adına gerekli olan tüm adımları atmalı ve insan olmanın verdiği sorumluluk adına her türlü desteği sağlamalıdır diye düşünüyoruz." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber