Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 17:13 Yorum: 0

MÜSİAD Elazığ Şubesi'nden "Tecrübe Paylaşımı" toplantısı

ELAZIĞ (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından, "Tecrübe Paylaşım" toplantısı düzenlendi.Şubeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte...

MÜSİAD Elazığ Şubesi'nden 'Tecrübe Paylaşımı' toplantısı

ELAZIĞ (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından, "Tecrübe Paylaşım" toplantısı düzenlendi.

Şubeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte bulunan bir otelde düzenlenen programa, AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) Onursal Başkanı Hamdi Akın konuk oldu.

Katılımcılara iş dünyası hakkında bilgiler veren Akın, şirketlerin değerinin belirlenmesinde halka arzın önemli rol oynadığını belirterek, "Benim tavsiyem şirketinizi daha da büyütmek için bu alanda söz sahibi olmuş şirketlerle iş yapmanızdır" önerisinde bulundu.

Toplantıya, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, işadamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Akın, daha sonra Fırat Üniversitesi'nde düzenlenen ve TİKAV Bireysel Gelişim Programı kapsamında üniversitede eğitim gören ve vakıftan burs alan öğrencilerle söyleşi yaptı. TİKAV öğrencilerinin Elazığ'da önemli başarılara imza attıklarını aktaran Akın, "Bugüne kadar yaptığınız çalışmalarınızı daha ileriye taşıyabilmeniz gerekiyor. Bu noktada girişimci olmak çok önemli. Yaşadığınız şehri geliştirmek sizin elinizde. Bunun için öncelikle ihtiyaçların doğru tespit edilmesi gerekiyor. Size önemli görevler düşüyor, ihtiyaçlar belirlendikten sonra bu alanlara yönelik planlamalar yapılmalıdır" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber