Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Sami Er
Ekonomi 29 Eylül 2016 - 13:08 Yorum: 0

MÜSİAD fakirlerin veresiye defterlerini silecek

MÜSİAD, İstanbul'un ardından Bursa'da da fakirlerin borçlarını ödeyerek, veresiye defterlerini silecek.

MÜSİAD fakirlerin veresiye defterlerini silecek

MÜSİAD, İstanbul'un ardından Bursa'da da fakirlerin borçlarını ödeyerek, veresiye defterlerini silecek.

MÜSİAD Bursa Şubesi tarafından düzenlenen "Müstakil Düşünceler Konferansı" için Bursa'ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Fuat Tosyalı, güncel ekonomik durumları değerlendirirken, Moody'sin Türkiye'nin yatırım puanını düşürmesiyle ilgili olarak, "Biz inadına yatırım, inadına istihdam diyoruz. Moody'sin ne dediği bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz ülkemizin dinamiklerini biliyoruz gücünü biliyoruz, kesinlikle bizi yansıtmayan bir görüntü var" dedi.

Çok sayıda Bursalı iş adamının katıldığı toplantıda, Türkiye'nin yatırım için doğru bir yer olduğunu vurgulayan Fuat Tosyalı, "Bursa bana hep hayır getirdi, inşallah sizlere de hayır getirir. 2016 yılı geçen yıla göre sanayi sektöründe çok daha iyi kapasite kullanılan bir yıl oldu. Demir-çelik sektörü birçok sektörün itici gücüdür. Şayet demir çelik sektörü ilerliyor ve kapasitesini arttırıyorsa, diğer sektörlerde de ciddi kapasite artması vardır" açıklamasında bulundu.

Bursa'da yoksul aileleri hiç unutmadıklarını, onlar için sürekli yardım projeleri yaptıklarını anlatan MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Mustafa Gürses ise, "MÜSİAD olarak kimseye bağlı olmayan sanayicilerimizle yoksul vatandaşlarımıza yardım etmek için yeni bir yapılanma oluşturacağız. Bayramlarda İstanbul'da veresiye defterlerini silen MÜSİAD, Bursa'da da aynısını yapacak. Fakir fuakarının borçlarını ödeyeceğiz. Alan el veren eli bilmemeli. Biz de Bursa'da yardıma ihtiyacı olan ailelerimizin veresiye defterlerini sileceğiz" diye bilgi verdi.

MÜSİAD fakirlerin veresiye defterlerini silecek

MÜSİAD fakirlerin veresiye defterlerini silecek

MÜSİAD fakirlerin veresiye defterlerini silecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber