Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

MÜSİAD genişletilmiş ilçe toplantısı yapıldı

BALIKESİR (AA) - Mustakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bandırma Şubesinin genişletilmiş ilçe toplantısı yapıldı.Şube Başkanı Ahmet Çömez, özel bir otelde yapılan toplantı...

MÜSİAD genişletilmiş ilçe toplantısı yapıldı

BALIKESİR (AA) - Mustakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bandırma Şubesinin genişletilmiş ilçe toplantısı yapıldı.

Şube Başkanı Ahmet Çömez, özel bir otelde yapılan toplantı konuşmasında, MÜSİAD'ın, yurt içinde 85 şube veya temsilciliği, yurt dışında ise 63 ülkede 159 noktada irtibat noktası bulunan güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. 

Çömez, "kamu yararına dernek" statüsüne sahip olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti: 

"Amacı önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan üye sayısını artırmak, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunan MÜSİAD, bir ocaktır. Ahi Evran'ın 700 sene önce kurduğu, Osmanlı'nın son dönemine kadar gelen, belli bir dönem kestirilmiş ama tekrar başlayan yeni bir ruh, hem maddi hem manevi bir kalkınma, manevi duygularla mücehhez, iktisadi amaçları olan insanların birlikteliğidir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber