Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 13:28 Yorum: 0

MÜSİAD heyetinden Vali Toprak’a ziyaret

Malatya'da gerçekleşecek olan MÜSİAD Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı için kente gelen MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve yönetim kurulu Malatya...

MÜSİAD heyetinden Vali Toprak’a ziyaret

Malatya'da gerçekleşecek olan MÜSİAD Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı için kente gelen MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve yönetim kurulu Malatya Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

Ziayrette yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Mustafa Toprak'a bilgi veren MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, "Genel idare kurulu olarak Malatya'da uzun zamandır bir toplantı gerçekleştirememiştik. Biz burada şube başkanlarımız ve ilgili komisyon yetkilileriyle beraber bir konu tespit ediyoruz. Olabilirse o ile yönelik ya da güncel olması ya da iş hayatına yönelik olması bazında onu hem kendi içimizde hem de hükümetin ilgilileriyle ilgili ile birlikte değerlendirme şansımız oluyor. Bugünde Malatya'da gümrük ve ticaret alanında yaşanılan sorunlar ve önerileri masaya yatıracağız. Öğleden sonra Sayın Bakanımızın da katılacağı programda önerilerimizi kendilerine sunacağız" diye konuştu.

Malatya Valisi Mustafa Toprak da ziyaretten dolayı MUSİAD heyetine teşekkür ederek "MÜSİAD'ın ülke ekonomisine ve ekonomiye yön veren girişimcilerimiz ve üreticilerimizle birlikte önemli bir değer olduğunu görüyorum. GİK toplantıların hem ülkemize hem de toplantının yapıldığı illere değer kattığını biliyoruz. Malatya'da bu anlamda MÜSİAD'ın yaptığı bu toplantıdan nasiplenecektir" şeklinde konuştu.

Yatırımcıların ve sanayicilerin teşvik edilmesi gerektiğini ifade eden Toprak, "Özellikle zaman zaman gelişen olaylar nedeniyle üreticimiz, sanayicimiz büyük bir yükün altında. Bu anlamda iş adamlarımızın endişelerini ortadan kaldırmak gerekiyor" şeklinde konuştu.

MÜSİAD heyetinden Vali Toprak’a ziyaret

MÜSİAD heyetinden Vali Toprak’a ziyaret

MÜSİAD heyetinden Vali Toprak’a ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber