Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 09:58 Yorum: 0

MÜSİAD İzmir’den hain terör saldırısına sert tepki

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Hakkari Şemdinli'deki hain terör saldırısı ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak terörü sert sözlerle lanetledi.

MÜSİAD İzmir’den hain terör saldırısına sert tepki

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Hakkari Şemdinli'deki hain terör saldırısı ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak terörü sert sözlerle lanetledi.

Tarifsiz bir üzüntü içinde olduklarını belirten Ülkü, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"MÜSİAD olarak, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, Durak Jandarma Karakolu önündeki kontrol noktasında 10 askerimizin ve 8 sivil vatandaşımızın şehadetine, 27 kişinin de yaralanmasına yol açan alçak terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden asker ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine, birlikte barış içerisinde yaşama iradesine ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince terörist saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Bölücü terör örgütleri bilmelidir ki terörle mücadelenin yoğun olarak yürütüldüğü ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan her türlü eylem toplumumuzu daha çok kenetlemektedir. Milletimizin hiçbir zaman, adı her ne olursa olsun terör örgütlerine prim vermeyeceğini, yaşanan sorunlara karşı sağduyulu yaklaşacağını biliyoruz. Bugün yaşadığımız sorunların hepsinin üstesinden Allah'ın izniyle geleceğimize inancımız tamdır. Bu necip millet 15 Temmuz gecesi bir olarak nelerin üstesinden geleceğini göstermiştir. Terör belasından da halkımızla kol kola vererek kurtulacağımıza inanıyoruz. Terörün dili, dini, ırkı, mazereti olmadığını hep söylüyoruz. Bu ve benzer saldırılar karşısında her zaman olduğu gibi şimdi de dimdik ayakta duracağımıza olan inancımızı bir kez daha tekrarlıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber