Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı20:22 Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı20:18 Sulusaray’da depremde panik yaparak kaçmaya çalışan 5 kişi yaralandı20:18 Ticari aracın çarptığı bisiklet sürücüsü hastanede öldü20:17 Çin: "İsrail Refah’a saldırı planından vazgeçmelidir”20:16 Depremin yaşandığı Tokat’ta okullar 1 gün tatil edildi20:10 Afrika’dan gelen toz taşınımı Adana’da etkili oldu20:10 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Tokat Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde m...20:09 Uşak’ta yapılan operasyonda çok sayıda kaçak makaron ele geçirildi20:09 Ankara’da ilginç yolculuk: Minibüsün camından sarkan köpek görenleri şaşırt...20:07 Türkiye Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma20:06 Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor20:06 Tokat Valisi Hatipoğlu: "Gelen ilk haberlere göre can kaybı yok”20:05 Memur-Sen Heyeti Bakan Işıkhan’la kamu görevlilerinin çözüm bekleyen sorunl...20:04 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aynı aktörlerin şimdi de tek ses olarak İsrail’e du...20:04 Bakırköy’de kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganın kaçış anı kamerada20:00 Aydın’da gıda zehirlenmesi şüphesiyle öğrenciler hastanelik oldu19:59 Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Fenerbahçe: 019:58 Kenya’da askeri helikopter düştü: 5 ölü, 3 yaralı19:58 Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 70 metre uzatılacak
Yerel 22 Kasım 2016 - 13:53 Yorum: 0

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Olgunharputlu, "Bizim ülkemize olan inancımız tamdır"

Müstakil Sanayici ve İş Adamları derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, 16.'sı yapılan MÜSİAD EXPO fuarının ekonomiye canlılık...

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Olgunharputlu, 'Bizim ülkemize olan inancımız tamdır'

Müstakil Sanayici ve İş Adamları derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, 16.'sı yapılan MÜSİAD EXPO fuarının ekonomiye canlılık getirdiğini belirterek, "Bizim ülkemize olan inancımız tamdır" dedi.

Nedim Olgunharputlu, "Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından her iki yılda bir İstanbul'da düzenlenen uluslararası MÜSİAD EXPO'nun 16'cısı 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi.

700 firma, 7 binden fazla yabancı iş adamı, 800'ü yabancı, 1000 satın almacı, 52 ülkeden alım heyetleri ve 100'ü aşkın ülkeden ziyaretçinin katıldığı 16. MÜSİAD EXPO, Türkiye ekonomisinin dimdik ayakta olduğunu ispatladı. 7 bini aşkın ikili iş görüşmesinin yapıldığı fuar, ekonomiye canlılık getirdi" diyerek başladığı değerlendirmesinde, "Yaklaşık 200 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuara Afrika damgasını vurdu. Bu yılki fuar için Afrika'ya odaklanan MÜSİAD'ın yabancı fuar ziyaretçilerinin yüzde 30'unu Afrikalılar oluşturdu. Fuarın açılış programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da MÜSİAD'ın Afrika'ya olan ilgisinin devam etmesini istedi. İş dünyasının kalbinin attığı MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak yüksek teknoloji fuarı 3, High Tech Prot ve 20. Uluslararası İş Forumu da düzenlendi. Önümüzdeki yıl Pakistan'da 4. High Tech Prot'u ve Afrika'da da bir fuar yapmak planlanmakta. MÜSİAD Expo'da 4 bin ikili görüşme beklenirken, 7 bini aşkın ikili iş görüşmesi yapıldı" ifadesinde bulundu.

Olgunharputlu, "ORAN Kalkınma Ajansı işbirliği ve Ticaret Odası, Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölgesi desteğiyle yapılan 16. MÜSİAD EXPO'nun Kayseri ayağı olan MÜSİAD EXPO Kayseri iş görüşmeleri kapsamında düzelenen programlarda girişimciler ve yatırımcıları Kayseri'de bir araya geldi" diyerek şu şekilde konuştu:

"Hollandalı iş adamlarına ilimizde yatırım imkanları hakkında bilgilendirme ve sunumlar yapıldı. Erciyes Turizm Merkezi ziyaret edilerek, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı tarafından yatırımcılara Erciyes'te yapabilecekleri turizm yatırımları ve fırsatlar hakkında bilgi verildi. Afrika ve Ortadoğu bölgelerinden alım heyeti organizasyonu kapsamında, Libya, Irak, Tunus, Cezayir, Gana ve Nijeryalı iş adamları ile 1000'e yakın ikili iş görüşmesi yapıldı. Kayseri'de inşaar ve yapı malzemeleri, mobilya, gıda, dayanıklı tüketim ve metal sektöründe üretim yapan fabrika ziyaretleri yapıldı.

İhracatın canlanması için yapılan etkinliklerle şehrimize ve ülkemize önemli katkılar sunmaktayız. Bu bizim için gurur verici. Türkiye ekonomisi üzerine yapılan olumsuz yorumların ve ekonomimize zarar vermek üzere yürütülen algı operasyonlarının beyhude çabalardan ibaret olduğunu bu etkinliklerle tüm çevrelere gösterdik. Bizim ülkemize olan inancımız tamdır"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber