Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

MÜSİAD Konya Şubesi, engelli öğrencileri tarihle buluşturdu

TÜBİTAK tarafından düzenlenen Bilim ve Toplum Projeleri kapmasında Gizli Kalmış Yetenekler, evde bilim doğa ve sosyal beceri eğitimi dalında dereceye giren...

MÜSİAD Konya Şubesi, engelli öğrencileri tarihle buluşturdu

TÜBİTAK tarafından düzenlenen Bilim ve Toplum Projeleri kapmasında Gizli Kalmış Yetenekler, evde bilim doğa ve sosyal beceri eğitimi dalında dereceye giren engelli öğrencileri ve aileleri MÜSİAD Kızılören Kuruçeşme Handa kahvaltıda bir araya geldi.

TÜBİTAK 4004 Bilim ve Toplum Projeleri, kapsamında bilginin toplum ile buluşturulmasını ve yaygınlaştırılmasını, bunu yaparken de bilginin mümkün olduğunca görselleştirilerek, etkileşimli uygulamalarla birlikte "Gizli Kalmış Yetenekler: Evde Bilim, Doğa ve Sosyal Beceri Eğitimi" isimli proje katılan ve dereceye giren öğrencilere MÜSİAD Kızılören Kuruçeşme Han'da kahvaltı ikram edildi. Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şaban Dalgıç, "Engelli öğrencileri tarihi mekanları ve doğal hayatı sevdirmek için bir organizasyon düzenledik. Sivil Toplum Kuruluşları tarafından düzenlenen bu tür organizasyonlar bizim açımızdan son derece önemlidir. Bizi burada ağırlayan MÜSİAD Konya Şubesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi.

Tarihi Kızılören Kuruçeşme Han hakkında bilgi veren MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Özkan, "MÜSİAD Konya Şubesi olarak birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdik. Sizleri buram buram tarih kokan Handa ağırlamaktan son derece memnunuz. Kızılören Kuruçeşme Hanımızın kapıları sizlere her zaman açıktır, hayatınız boyunca başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Kahvaltının ardından öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber