Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2016 - 09:53 Yorum: 0

MÜSİAD, milletvekilleriyle sorunları ve çözüm yollarını görüştü

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu'nu Ankara'da makamlarında ziyaret ederek...

MÜSİAD, milletvekilleriyle sorunları ve çözüm yollarını görüştü

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu'nu Ankara'da makamlarında ziyaret ederek Zonguldak sorunları ve çözüm yollarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve MÜSİAD Üyesi Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ile Ankara'da milletvekillerini ziyaret etti. Ak Parti Milletvekili Özcan Ulupınar'ı ziyaretinde Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Mehdi Eker ile de bir süre sohbet eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve Lokman Aydın, Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile de bir süre görüş alış verişinde bulundular.

Zonguldak sorunları ve çözüm yolları üzerine Milletvekilleriyle istişarelerde bulunduklarını söyleyen MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, kent adına, ülke adına yapılabilecek her girişimde olabileceklerini vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber