Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 12:03 Yorum: 0

MÜSİAD’da "Türkiye’de Uluslararası Doğrudan Yatırımlar" konulu panel

Genç MÜSİAD Konya Şubesi tarafından "Türkiye'de Uluslararası Doğrudan Yatırımlar" konulu panel düzenlendi.

MÜSİAD’da 'Türkiye’de Uluslararası Doğrudan Yatırımlar' konulu panel

Genç MÜSİAD Konya Şubesi tarafından "Türkiye'de Uluslararası Doğrudan Yatırımlar" konulu panel düzenlendi.

MÜSİAD Konya Şubesi brifing salonunda gerçekleştirilen panelde Türkiye'de uluslararası doğrudan yatırımlar masaya yatırıldı. Panele çok sayıda Genç MÜSİAD üyeleri katıldı. Panelin açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Emre Babayiğit, Türk ekonomisinin büyümeyi, istihdamı, refahı ve kalkınmayı hedef alan bir ekonomi olduğu belirtti. Babayiğit'in konuşmasının ardından panele geçildi.

Panelde, Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkan Yardımcısı Ahmet Burak Dağlıoğlu, ajans hakkında bilgiler verdi. 2006 yılında Başbakanlığa bağlı olarak kurulan ve faaliyetlerine 2007 yılında başlayan ajansın 20 ülkede aktif olarak faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Dağlıoğlu, "Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansının amacı Türkiye'yi bir iş merkezi olarak uluslararası arenada pazarlamak. Bu çerçevede 2023 hedefleri doğrultusunda ülkemizin yüksek teknolojili imalatına, ihracat ve Ar-Ge üssü'ne dönüşmesine, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'nın (EMEA) yönetim, ticaret ve finans merkezi haline gelmesine katkı sağlamaktır. Ülkemizi yurt dışında tanıtmaya yönelik çalışmalarımızı artırdık. Bu sayede yatırım yapmayı düşünen yatırımcılara ülkemizde verilen kolaylıklar hakkında bilgiler vermekteyiz" dedi.

Panelin sonunda MÜSİAD Konya Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Emre Babayiğit, Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkan Yardımcısı Ahmet Burak Dağlıoğlu'na hediye verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber