Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 22 Ekim 2017 - 13:13 Yorum: 0

MÜSİAD’dan "acil kentsel dönüşüm planlaması" vurgusu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Türkyılmaz başkanlığında...

MÜSİAD’dan 'acil kentsel dönüşüm planlaması' vurgusu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Türkyılmaz başkanlığında toplanan inşaat ve çevre sektör kurulu üyeleri, sektörleri ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. Türkyılmaz, İzmir'de kentsel dönüşüm için acilen planlamaya ihtiyaç olduğunu söyledi.

MÜSİAD İzmir Şubesi İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu ekim ayı toplantısı, TURAB Fuarcılık Reklam Organizasyon Hiz. A.Ş. ve TÜRAP - Türk-Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği Genel Başkanı Sabuhi Attar'ın ev sahipliğinde yapıldı. İzmir'de kentsel dönüşüm için acilen planlamaya ihtiyaç olduğunu ifade eden Türkyılmaz, "Ülkemizin lokomotif sektörü olan inşaat sektörü ve özellikle de kentsel dönüşüm konusunda büyük şehirlerde ve İzmir'de kentsel dönüşümle alakalı neler yapılabilir, kentsel dönüşümü nasıl gündem yapabiliriz, kentsel dönüşümde İzmir'i nereye taşıyabiliriz, gibi konuları görüştük. Zaman içinde gittikçe hızlanan köyden kente göç süreciyle birlikte baş gösteren yapılaşma problemleri, İzmir'i bugün geçmiş yılların biriktirdiği şehirleşme ve çarpık yapılaşma problemiyle karşı karşıya getirmiştir. Konu ile ilgili olarak çalışmalarımıza deva edeceğiz" dedi. 5-7 Aralık tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek olan 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari Mobilya Fuarı hakkında sunum yapılan toplantı sonunda TÜRAP - Türk-Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği Genel Başkanı Sabuhi Attar'a ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden Ahmet Türkyılmaz, günün anısına plaket hediye etti.

MÜSİAD’dan "acil kentsel dönüşüm planlaması" vurgusu

MÜSİAD’dan "acil kentsel dönüşüm planlaması" vurgusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber