Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 13:14 Yorum: 0

MÜSİAD’dan Tarihi Konaklarda 3 Bin Kişiye İftar

Gaziantep Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından, tarihi Şehreküstü konaklarında yaklaşık 3 bin kişiye iftar yemeği verildi.

MÜSİAD’dan Tarihi Konaklarda 3 Bin Kişiye İftar

Gaziantep Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından, tarihi Şehreküstü konaklarında yaklaşık 3 bin kişiye iftar yemeği verildi.

Gaziantep MÜSİAD tarafından yönetici, üye ve aileleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği verildi. Şahinbey Belediyesine ait Şehreküstü Konakları'nda düzenlenen iftar yemeğine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet tahmazoğlu'da katıldı. yaklaşık 3 bin davetlinin bulunduğu iftar yemeği, vaktin girmesi ile yapılan duaların ardından yenildi.

Yemeğin ardından konuşan MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, İslam Coğrafyasında yaşanılanlar nedeniyle bu yıl da Ramazan ayına buruk bir şekilde girildiğini belirterek, "Yaşanan gelişmelerin bölge barışı, güvenliği ve huzuruna büyük bir darbe vurduğuna inanıyoruz. Özellikle bölgede, "cihat" adı altında kardeş kanı akıtılmasını şiddetle reddediyoruz. Ramazan ayı dünyanın sayısız nimetleri içinde Allah'ın lütfuna mazhar olan insanın belli bir süre zarfında bunlardan kendini uzak tutarak, bir bakıma nimetin kadrini daha yakından bildiğini, muhtaçların halini anladığını ve paylaşmayı öğrendiğini, rahmet ve bağışlanma mevsimi olduğunu bilmeli. Kur'an-ı Kerim'in evrensel mesajını anlamak için daha çok okunduğu müstesna bir zaman dilimi olan Ramazan ayını en güzel bir şekilde idrak etmeliyiz. Ramazan ayının insanları birbirine yaklaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, barış ve huzura vesile olan mübarek bir ay olduğunu, Sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Ramazan ayında, yardıma muhtaç insanlara yardımlarımızı esirgememeliyiz. Bu vesile ile MÜSİAD camiası olarak, Tüm İslam aleminin güzel ve bereketli bir Ramazan yaşamasını dilerim" dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, iftar programı nedeniyle MÜİSAD yönetimine teşekkür ederek, belediye olarak etkinliklerle dolu bir Ramazan ayı organize ettiklerini kaydetti. ramazan eğlencesinin dolu dolu sürdüğünü anlatan Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak bu Ramazanı dolu dolu geçiriyoruz. Özellikle Şehreküstü konaklarında, tarihi bir mekan içerisinde vatandaşlarımıza her gün iftar yemeği veriyoruz. Birlikte oruçlarımızı açıyoruz, Allah kabul etsin. Rabbim tekrardan nice Ramazanlara ulaşmayı nasip etsin. Herkesin Ramazan Bayramı şimdiden kutlu olsun" dedi.

MÜSİAD’dan Tarihi Konaklarda 3 Bin Kişiye İftar

MÜSİAD’dan Tarihi Konaklarda 3 Bin Kişiye İftar

MÜSİAD’dan Tarihi Konaklarda 3 Bin Kişiye İftar

MÜSİAD’dan Tarihi Konaklarda 3 Bin Kişiye İftar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber