Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 10:43 Yorum: 0

MÜSİAD’tan terör saldırısına tepki

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk 20 Ağustos 2016 Cumartesi günü Gaziantep'in Şahinbey İlçesine bağlı Akdere mahallesindeki bir düğün de yaşanan...

MÜSİAD’tan terör saldırısına tepki

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk 20 Ağustos 2016 Cumartesi günü Gaziantep'in Şahinbey İlçesine bağlı Akdere mahallesindeki bir düğün de yaşanan terör saldırısıyla ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Çelenk, "Ülkemiz, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimini milletimizin iradesiyle bertaraf etti. Sonrasında da PKK'nın Elazığ, Bitlis ve Van'daki alçak saldırıları; milletin iradesini, bütünlüğünü ve demokrasimizi hedef aldı. Teröristler şimdi de Gazi şehrimiz Antep'te bir mutluluk gününe, bir düğüne saldıracak kadar alçaldı.

Terörün dili, dini, ırkı ve mazereti yok. MÜSİAD olarak, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Biz millet olarak yaşanan tüm olaylarda dimdik ayakta kaldığımızı hep gösterdik. Bilinmelidir ki, yine ayaktayız ve teröre karşı etkin mücadelemiz devam edecek. Yaşanan hain saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber