Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Eylül 2016 - 14:48 Yorum: 0

Muşlulardan taziye evi

Nilüfer Belediyesi ile Muş İli Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (MUŞ İLDER) işbirliğiyle hayata geçirilen taziye...

Muşlulardan taziye evi

Nilüfer Belediyesi ile Muş İli Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (MUŞ İLDER) işbirliğiyle hayata geçirilen taziye ve kültürevi törenle hizmete açıldı.

Esentepe Mahallesi'nde açılan binada taziyelerin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler yapılacak. Açılışta konuşan Nilüfer Belediyesi Bakan Vekili Fırat Emiroğlu, "Biz Nilüfer Belediyesi olarak, birlik-beraberliğin, dayanışmanın kimseyi ötekileştirmeden hizmet üretmenin sosyal barışın sağlanmasında önemli olduğuna inanıyoruz. Nilüfer'de en önemli işbirliklerimizi dernekler ve sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştiriyoruz. Çünkü demokrasinin yerelden yeşertilmesi çabamızda bu kurumların vazgeçilmez bir yeri olduğunu da biliyoruz. Nilüfer Belediyesi olarak, ikincisini Karaman'da çok yakında açacağımız Anadolu Arastası projemizle ve pek çok çalışmamızla dernekleri destekliyoruz" şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu da taziye ve kültürevinin büyük emekler harcanarak yapıldığını söyledi.

MUŞ İLDER Başkanı Ali Özcan, "Kurulduğumuz günden bu yana çözümün bir parçası olduk. Her zaman bizim yanımızda olan dostlarımıza teşekkür ediyorum. En çok önem verdiğimiz alan çocuklar ve gençler oldu. MUŞ İLDER Taziye ve Kültürevi'nin bu aşamaya gelmesi kolay olmadı. Bu zorlu yolda bizlere her zaman destek olan Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'e ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Muşlulardan taziye evi

Muşlulardan taziye evi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber