Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Eylül 2016 - 08:39 Yorum: 0

Muş’ta 7 bin 480 aileye bayram yardımı

Muş Valisi Seddar Yavuz, Kurban Bayramı dolayısıyla merkez ve ilçelerde 7 bin 480 aileye bir milyon 724 bin 200 TL'lik nakdi yardım yapıldığını açıkladı.

Muş’ta 7 bin 480 aileye bayram yardımı

Muş Valisi Seddar Yavuz, Kurban Bayramı dolayısıyla merkez ve ilçelerde 7 bin 480 aileye bir milyon 724 bin 200 TL'lik nakdi yardım yapıldığını açıkladı.

Yapılan yardımlarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Vali Seddar Yavuz, başta şehit aileleri, gaziler, dul, yetim ve yardıma muhtaç vatandaşların bayram sevinçlerine ortak olduklarını belirtti. Vali Yavuz, "Devletimizin anayasada belirtilen "Sosyal Bir Hukuk Devleti" olması özelliği gereği; ihtiyaç sahiplerinin desteklenmesine yönelik sosyal politikalar, toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi ve sosyal barışın korunması açısından büyük önem arz etmektedir. Muş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız kurulduğu ilk günden bugüne dek faaliyetlerini sürdürmekte ve devlet ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü görevi görmektedir. Kurban Bayramı dolayısıyla da Muş il merkezi ve ilçelerinde; başta şehit yakını ve gazilerimiz olmak üzere dul, yetim ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın bayram sevinçlerine ortak olmak üzere toplamda 7 bin 480 aileye bir milyon 724 bin 200 TL'lik nakdi yardım yapılmıştır" denildi.

"Bizler devlet olarak insanımızın yardıma muhtaç duruma düşmesini istemiyoruz" diyen Vali Yavuz, "Kendi imkânlarıyla kendilerini idare etsin istiyoruz. Ama acze düşmüşse, sıkıntıya düşmüşse, başına bir iş gelmişse şunu da bilsinler ki devlet daima onların yanındadır. Onları kimseye muhtaç ettirmeyeceğiz. Devlet olarak aziz şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Ay yıldızlı al bayrağımızın ilelebet göklerde dalgalanması, bu topraklarda özgür bir şekilde yaşamamız için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden kahramanlarımız için ne yapsak azdır, bunun bilincindeyiz. Bu vesileyle başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere tüm Muşlu hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber