Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 26 Ocak 2020 - 13:58 Yorum: 0

Muş’ta Dkmp personeline ilk yardım eğitimi verildi

Muş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personeline ilk yardım eğitimi verildi.

Muş’ta Dkmp personeline ilk yardım eğitimi verildi

Muş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personeline ilk yardım eğitimi verildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Muş Şube Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde usta öğretici Muş Alparslan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ömer Yıldırım tarafından şube müdürlüğü personeline ilk yardım eğitim verildi. İlk yardım eğitiminde kalp masajı, suni teneffüs, yanma, donma, kırık, çıkık, burkulma, evcil ve yabani hayvan saldırıları, ısırma ve sokmaları, yol güvenliği, ateşli silah yaralanmaları, künt ve sivri cisimlerle meydana gelen yaralanmalar, zehirlenmeler gibi konularda ilk yardımın nasil yapılması gerektiği anlatıldı.

Şube şüdürlüğü personelinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen ilk yardım eğitimi bölgedeaşırı kar yağışı ve soğukların oluşması sebebiyle donmalara karşı daha dikkatli olunması uyarısıyla sonlandırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber