Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Nisan 2022 - 20:58 Yorum: 0

Muş’ta evlat nöbeti tutan anneler iftarda buluşturuldu

Muş AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, çocuklarının PKK terör örgütü tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak evlat...

Muş’ta evlat nöbeti tutan anneler iftarda buluşturuldu

Muş AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, çocuklarının PKK terör örgütü tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak evlat nöbetini sürdüren annelere destek için iftar programı düzenledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şeyma Arslan, evlatlarını HDP'den isteyen anneleri bir restoranda düzenledikleri iftarda buluşturdu. Kadın kolları teşkilatı, kadınlar ve ailelerin katıldığı iftar, akşam ezanının okunmasıyla açıldı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şeyma Arslan, Muş, Diyarbakır, Şırnak, Van, Hakkari ve Ağrı annelerinin acılarına, umutlarına ve bekleyişlerine ortak olduklarını söyledi. Bu eylemin şüphesiz sonuç vereceğini belirten Arslan, "Şu ana kadar evlatlarıyla buluşan anne babalar oldu. Bizler de istiyoruz ki diğer evlatlarımız da anne ve babalarına kavuşsun. Diyarbakır, Van, Şırnak, Hakkari, Ağrı ve Muş annelerinin "evlatlarımızı geri istiyoruz" haykırışı ve sabırla sürdürdükleri mücadeleleri teröre ve bölücü örgütün uzantılarına vurulmuş en ağır darbelerden biri olmuştur. İnşallah bu bekleyiş ve kararlılığınız tüm terör örgütlerinin sonunu getirecektir" dedi.

"Anneler yalnız değil"

Evlat nöbeti tutan annelerden Naciye Sönmez Yıldız ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Allah devletimizden razı olsun. Bugün AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı bizleri iftar programına davet etti. Devletimiz güçlüdür. Bize destek verdiler, moral verdiler. Daha güçlü ve mutluyuz. Yalnız değiliz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber