Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 15:28 Yorum: 0

Muş’ta Halk Kütüphanesi’nde Yaz Tatili Uygulaması

Muş İl Halk Kütüphanesi ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerinin yaz tatili boyunca kütüphane ve bilgisayar laboratuarlarından aktif olarak yararlanmaları...

Muş’ta Halk Kütüphanesi’nde Yaz Tatili Uygulaması

Muş İl Halk Kütüphanesi ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerinin yaz tatili boyunca kütüphane ve bilgisayar laboratuarlarından aktif olarak yararlanmaları için çağrıda bulundu.

İlk, orta, lise ve üniversite öğrencilerinin İl Halk Kütüphanesine beklediklerini belirten Muş İl Halk Kütüphane Müdürü Sadettin Yıldırım, "Kütüphane ve bilgisayar laboratuarımız yaz tatilinde de açık. Muş İl Halk Kütüphanesi'nde yaklaşık olarak 45 bin adet kitabın mevcut. Aylık ve güncel 197 adet süreli yayın (dergi) bulunuyor. 171 bin 241 kişi yıl içinde kütüphaneden faydalandı. Yılın ilk altı ay içerisinde 13 bin 295 kişiye ödünç kitap verilmiştir. Günde ortalama olarak 400-500 kişi kütüphanemizi ziyaret edip çeşitli kaynaklarımızdan faydalanmaktadır" dedi.

Kütüphanenin sadece okuyucuya kitap ve süreli yayınları ödünç vererek hizmet sunmadığını vurgulayan Yıldırım, "Aynı zamanda bilimsel araştırma ve kaynak tarama işlemleri, ders çalışma ve internet hizmetlerini de sınırsız olarak sunmaktadır" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber