Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 18:33 Yorum: 0

Muş’ta kanalizasyon çalışması

Muş Belediyesi, sorun yaşanan bölgelerde kanalizasyon çalışmalarına yoğunluk veriyor.

Muş’ta kanalizasyon çalışması

Muş Belediyesi, sorun yaşanan bölgelerde kanalizasyon çalışmalarına yoğunluk veriyor.

Muş Belediyesi Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kale Mahallesi Fabrika Caddesi mevkiinde kanalizasyon çalışmalarına devam ediyor. Kanalizasyon çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, söz verdikleri gibi kentin hiçbir bölgesinde kanalizasyon sorununun kalmayacağını söyledi. Sağlıksız ortamda yaşamak zorunda kalan vatandaşların mağduriyetlerini gidereceklerini kaydeden Asya, kentin en ücra noktasına da gerekli hizmetlerin gideceğini belirtti. Kale Mahallesi'nde yapılan çalışmalara da değinen Başkan Asya, "Kentin ilk yerleşim yerlerinden biri olan Kale Mahallemizin birçok bölgesindeki eksiklikleri gidermek için çaba sarf ediyoruz. Yıllardır vatandaşlarımızın yaşadığı Fabrika Caddesi mevkiindeki kanalizasyon hatlarının yenilenmesi için çalışma başlattık. Vatandaşlarımıza vaad ettiklerimizi yerine getirmenin gayreti içindeyiz. Bu bölgedeki vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde sorunlarının çözümü noktasında kendilerine söz vermiştik. Göreve gelir gelmez bu taleplerin gerçekleşmesi için acil eylem planımızı oluşturarak çalışmalarımıza başladık. Allah'a şükür bu konuda planladığımız gibi sorunları çözüme kavuşturuyoruz" dedi.

Kısa bir süre içerisinde çok yol kat ettiklerini söyleyen Başkan Asya, "İl genelindeki kanalizasyon hattı döşemesi ile iyi bir çalışma ortaya koyduk. Yaklaşık 20 kilometre yeni hat döşemesi yaptık. Çalışma sezonumuzun ve maddi imkânlarımızın kısıtlılığına rağmen başarılı bir sonuç elde ettik. Allah'ın izniyle önümüzdeki süreçte sınırlarımızı zorlayarak daha iyi hizmetler sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Muş’ta kanalizasyon çalışması

Muş’ta kanalizasyon çalışması

Muş’ta kanalizasyon çalışması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber